bilde av to kontoransatte som ser på en dataskjerm og diskuterer

Om Regnskapsføring.no

La regnskapskontorene kjempe om deg som kunde

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Regnskapsføring.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For regnskapsførere | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vi jobber hver dag for å utvikle Regnskapsføring.no til markedets beste anbudstjeneste for regnskapsførere. For å oppnå dette setter vi forbrukeren først, og samarbeider kun med seriøse og pålitelige partnere.

Når du bruker vår anbudstjeneste, kan du forvente tilbud av høy kvalitet, til en god og konkurransedyktig pris – uansett hvilke behov du og ditt firma har.

Hvordan fungerer Regnskapsføring.no?

Regnskapsføring.no er en anbudstjeneste hvor du lar regnskapsførerne komme til deg med sine beste tilbud, så du slipper å lete dem frem selv. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut skjemaet vårt, motta tilbud fra flere regnskapsførere og til slutt velge tilbudet som passer deg best.

Tjenesten er gratis og helt uforpliktende. Skulle du ikke bli fornøyd med noen av tilbudene du mottar, står du helt fritt til å takke nei til alle, uten at det koster deg noe.

Hvem er vi?

Regnskapsføring.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA).

I Nettbureau har vi siden 2009 arbeidet med og utviklet forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Siden den gang har vi etablert oss som markedsledende innen flere bransjer, og har på veien hjulpet tusenvis av mennesker med å finne bedre og billigere avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Bredbånd.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

Ønsker du å vite mer om oss? Besøk vår hjemmeside

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til relevante regnskapsførere som vil hjelpe deg. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg gode tilbud på regnskapsfører.

Det eneste vi vil sende deg er en e-postbekreftelse på at vi har mottatt henvendelsen din.

Vil du vite mer? Les mer om hvordan vi håndterer personvern her

Kundesupport

Er det noe du lurer på?
Her finner du svar på vanlige spørsmål og kontaktinformasjon

For regnskapsførere

Driver du et regnskapskontor som ønsker gode leads fra potensielle kunder? Vår anbudstjeneste videresender kun relevante kunder som trenger hjelp i ditt dekningsområde.

Høres dette interessant ut? Send en e-post til vår salgsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

For presse

Er du journalist og vil komme i kontakt med oss i Regnskapsføring.no?

Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vår kommunikasjonsansvarlig, Kim Arne Hammerstad, svarer deg før kaffen er ferdig.

For andre samarbeidspartnere

Har du en god idé om et samarbeid med Regnskapsføring.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..